Який планшет Apple купити у 2021 році?


Сьогодні попит на планшети Apple набагато перевищує попит на моделі з Android-платформою. Причина у використанні найпотужніших процесорів і фірмових розробок, через які покупці так часто вибирають техніку Apple.

Якщо вас цікавить, який планшет купити у 2021 році: iPad Pro 12.9, iPad mini 5 або іншу модель, то спеціально для наших читачів магазин stylus.ua підготував добірку топових моделей.

Apple iPad Pro 4 12.9" 2020

 

Якщо вам потрібен найпотужніший планшет, то ось він. Топовий процесор Apple A12Z Bionic, 12,9-дюймовий екран Retina, LiDAR-сканер і акумулятор ємністю 9 720 мАг. Цей планшет без проблем справляється з монтажем відео, створенням 3D-об'єктів, редагуванням фотографій у професійному фотошопі Adobe і з іншими завданнями.

Додаткові фішки гаджета — двохдіапазонний Wi-Fi, підтримка технології TrueTone, олеофобне покриття і гарні кольори корпусу.

Apple iPad Air 4 10.9" 2020

 

У цьому планшеті ідеально поєднуються стиль, потужність і елегантність. Гаджет працює на процесорі A14 Bionic, який б'є всі рекорди тестів на продуктивність. З ним потужність пристрою зросла на 40%, а графічна складова покращилася на 30%. Використовувати 12,9-дюймовий iPad Air можна для вирішення різних завдань: від спілкування в соціальних мережах до обробки фотографій і монтажу відео.

За якісний контент відповідає 12-мегапіксельна основна камера, з нею можна знімати шикарні портрети, створювати фото в режимі LivePhoto або записувати ТаймЛапс.

Немає опису.

Apple iPad 8 10.2" 2020

 

Компактний, недорогий і при цьому продуктивний планшет Apple з процесором Apple A12 Bionic 64bit. Вага гаджета складає всього 420 грам, тому ви можете брати його з собою в поїздки, відрядження, на навчання.

Apple iPad 8 10.2" 2020 відрізняється від новинок дизайном з рамками і наявністю кнопки Home з вбудованим сканером відбитку пальців TouchID. Але обидва рішення виглядають сучасно, тому можете сміливо купувати iPad 8 2020 якщо хочете трохи заощадити.

Замовити свій ідеальний планшет від компанії Apple можна на сайті stylus.ua.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!