Який різновид ковроліну обрати для квартири чи будинку?


Для створення затишної атмосфери в житлових приміщеннях доцільно обрати саме ковролін. Це сучасне підлогове покриття, котре створюється на основі міцних, стійких до деформації матеріалів. Існує багато різновидів ворсу – короткий, середній, довгий, тому ви можете обрати оптимальну модифікацію для різних кімнат. Окрім високого рівня комфорту, ковролін також покращує звукоізоляцію в приміщенні, зменшує втрати тепла. Тож у кімнаті, де застелений ковролін, буде затишніше та тепліше. Пропонуємо короткий огляд популярних різновидів ковроліну для різних кімнат. 

Стійкий та витривалий ковролін для передпокою 

Найкращим вибором для цієї кімнати буде ковролін на міцній, гумовій підкладці, стійкій до деформації та вологи. Тип ворсу найкраще обирати однорівневий, короткий — прибирати його буде зручно та просто.  

Гарним вибором для вітальні чи коридору буде голкопробивний ковролін Beaulieu Real Ligna. Це покриття має короткий ворс, виготовлений зі зносостійкого поліпропілену. Цей різновид ковроліну стійкий не тільки до інтенсивного руху, але й до навантажень, котрі створюють гострі підбори, ніжки меблів. Таке покриття буде достойним вибором не тільки для вітальні, але й для офісних приміщень.

Практичний та комфортабельний ковролін для вітальні 

Покриття у цій кімнаті варто обирати за такими критеріями — стійкість до зношування, деформації, високий рівень комфорту. Оптимально буде обрати ковролін з середнім ворсом, виготовленим з синтетичних витривалих матеріалів. 

Чудовим вибором для вітальні буде ковролін AW Pozzolana 38, котрий відрізняється найвищим класом комфортності. Його м'який ворс, створений з волокон поліаміду, гарантує максимально приємні відчуття під ногами. Таке килимове покриття можна монтувати не лише у вітальні, але й на сходових майданчиках. 

Важливі відмінності ковроліну AW Pozzolana:

розрізний ворс із поліаміду висотою 9.5 мм — створює максимально приємні відчуття; 

ворс гіпоаллергенний, зменшує розповсюдження пилюки; 

стійкість до УФ-променів, вигорання; 

зручність прибирання сухим та вологим методом.

Проте найголовнішою відмінністю покриття є основа FusionBac, створена методом приклеювання повстяного шару і тканої поліпропіленової основи.

https://polmall.com.ua/content/images/48/kovrolin-betap-boston-90691380285554.jpg

Міцний та яскравий ковролін для дитячої кімнати 

Маленькі непосиди випробовують все на міцність, тому покриття для їхньої кімнати повинно бути — безпечним, витривалим та привабливим. Для цієї мети доцільно розглянути покриття Associated Weavers Baturfly. Оригінальний дизайн із об'ємним малюнком відкриє нові простори для фантазії дитини. Ковролін, створений тафтинговим способом, з волокон поліаміду, відрізняється високим рівнем стійкості до пошкоджень, деформації. Покриття гіпоалергенне, не накопичує пилюку, легко прибирається від поверхневих забруднень. До цього слід додати, що ковролін еластичний та приємний на дотик, чудово зберігає тепло.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!