Якою буде погода цього тижня на Прикарпатті


Погода продовжує тішити прикарпатців справжньою зимою.

Цього тижня синоптики прогнозують сніг та морози, інформує Бліц-Інфо.

Зокрема в понеділок, 8 лютого з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. На зміну вранішньому мокрому снігові, прийде дрібний сніг, який йтиме всю другу половину дня, та посилиться ближче до вечора. Температура повітря вдень 4-5о морозу.

У вівторок, 9 лютого, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Нічний сніг вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора сильний сніг відновиться. Температура повітря вночі 2-4о морозу, вдень -1 - 1о тепла.

В середу 10 лютого сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Уночі можливий сильний сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі 2-4о морозу, вдень -1 - 1о тепла.

Четвер, 11 лютого буде хмарним. Сніг йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Вночі очікують -1 - 0о, вдень 6-8о морозу.

На завершення робочого тижня в п'ятницю, 12 лютого протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний сніг, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура повітря вночі 11-12о морозу, вдень 8-10о морозу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: