Яскраві суцвіття повітряних гортензій


Гортензії - це найяскравіші і пишні суцвіття, які нерідко використовуються у флористиці, їх не тільки продають поштучно, в букетах, в шляпній коробці, але і також люди часто садять їх в своєму саду. Вони радують своїми примітними відтінками і прекрасно поєднуються між собою, а також з іншими квітами і будь-якою флористичною зеленню.

У салоні Dicentra гортензії купити ви зможете в самому різноманітному кольорі, в класичному або нестандартному стилі, також гортензія ідеально виглядає в монобукете або в букет-компліменті з однієї гортензії. Монобукет з білої гортензії стане відмінним подарунком для весільного свята або букетом нареченої, адже ніжний білий колір відмінно підійде під білу весільну сукню. Але також монобукет можна зробити з інших відтінків або поєднувати кілька кольорів в одному букеті:

- Блакитна гортензія

- Ніжно рожева

- Бордова гортензія

- Синя

- Білого кольору

- Ніжно зелений відтінок

Сусідство з гортензією

Зі знанням модних флористичних тенденцій і наявністю смаку у досвідчених флористів бутика Dicentra, цілком реально створити ідеальний букет в доповненні з різними квітами для кожного клієнта. У класичному букеті гортензія прекрасно поєднується з такими квітами як:

- Різні сорти троянд

- Півонії

- Анемона

- Альстромерія

- Еустома

- Гвоздика

- Різна флористична зелень

Немає опису.

Тепер, знаючи про поєднання різних квітів з гортензією, ви можете сміливо вибирати класичні змішані букети на абсолютно будь-яке свято.

Переваги замовлення квітів в Dicentra:

- Доступні ціни на букети для кожного клієнта, також часті спецпропозиції та акції;

- Швидка і цілодобова доставка по Києву і області протягом 2-х годин;

- Якісне обслуговування професійною командою нашого бутіка;

- Завжди відмінну якість квіткової продукції;

- Величезна кількість готових квіткових композицій;

- Абсолютно нова послуга «замовлення по фото»;

Купити букет гортензій в салоні Dicentra - це найкраща ідея, адже наші флористи готові завжди вас радувати прекрасними різноманітними букетами. А також в нашому салоні ви зможете придбати букет будь-яким зручним для вас способом, зробити замовлення через кошик на сайті, зателефонувавши за телефонами, вказаними в розділі «Контакти» або написати в месенджер на сайті салону Dicentra.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: