Юні прикарпатці привезли медалі з чемпіонату із джиу джитсу в Харкові


Днями у Харкові пройшов другий етап Національного чемпіонату Ukraine National Challenge (UNC) з бразильського джиу джитсу. Без глядачів, з дотриманням усіх санітарних норм на шість татамі вийшли спортсмени із десятків міст України, були представники США, Азербайджану і Киргизстану.

10 квітня у палаці спорту “Локомотив” зібралися атлети із 42 клубів. Наймолодший учасник – п’ятирічний Захарій Пасенюк – приїхав зі Снятина Івано-Франківської області і зумів завоювати “бронзу” чемпіонату у своїй віковій категорії в у змаганнях Gi та No-Gi, пише Галка.

Інші спортсмени з Івано-Франківської області також завоювали нагороди. Медалі також вибороли Юрій Сердюк (“срібло” у категорії Gi та “бронзу” в No-Gi). Назарій Пасенюк – “золото” в Gi та “срібло” в No-Gi. Чемпіоном став Богдан Янішевський, завоювавши “золото” в Gi та “бронзу” в No-Gi. А Тарас Солтисік повіз додому “срібло” в No-Gi, а “бронзу” в Gi.

Про це інформує “Галку” президент Всеукраїнської федерації бразильського джиу джитсу Георгій Лаговський.

Спортсмени зійшлися в поєдинках у техніках Gi і No-Gi, в категоріях “Діти”, “Юніори”, “Дорослі” і “Майстри”. Під час чемпіонату розіграли 198 комплектів нагород.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!