З керівниками прикарпатських оздоровниць обговорили умови літньої кампанії


Відбулася спільна нарада директорів департаменту освіти, науки, сімї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з керівниками оздоровчих закладів, що розташовані на території області.

Основне питання, яке обговорювалося - це якість надання оздоровчо-відпочинкових послуг у відповідності до чинного законодавства України. Також йшлося про необхідність ефективної співпраці директорів дитячих таборів з відділеннями Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, так як більшість дітей оздоровлюється за кошти Фонду.

Керівники дитячих закладів оздоровлення області зазначали, що підготовка до літньої кампанії 2014 року вже розпочалася. У всіх 15 стаціонарних закладах оздоровлення та відпочинку буде забезпечено проведення профільних і тематичних змін, у тому числі культурно-мистецького, спортивного, науково-дослідницького спрямування, а також з вивчення іноземних мов. Здійснюватимуться заходи, спрямовані на забезпечення виховного процесу, змістовного дозвілля дітей, розвитку творчих здібностей, здорового способу життя, можливостей для всебічного розвитку кожної дитини.