За місяць на Прикарпатті дев'ятеро чоловіків повідомили про домашнє насильство


Загалом, від початку поточного року поліцейські мобільної групи відреагували на 144 звернень з приводу вчинення домашнього насильства.

Більшість цих повідомлень подані жінками - 53, чоловіками – 9 та дітьми – 18, повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

До адміністративної відповідальності за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового) притягнуто 53 правопорушників, винесено 53 термінових заборонних приписів домашнім кривдникам та розпочато 3 кримінальних проваджень.

Нагадаємо, в Івано-Франківську продовжує свою роботу мобільна група з протидії домашнього насильства.Поліцейські цілодобово реагують на повідомлення про протиправні дії за фактами вчинення домашнього насильства та вживають усіх заходів аби припинити правопорушення, притягнути винних осіб до відповідальності та мінімізувати негативні наслідки постраждалих.

Поліція Івано-Франківщини звертається до громадян не замовчувати про домашнє насильство! Якщо ви стали жертвою насильства або вам відома інформація про особу, стосовно якої вчиняється домашнє насильство, - не зволікайте, а інформуйте поліцію за номером 102.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!