З полону звільнили 106 українських військових


Сьогодні Україна визволила з російського полону ще 106 Оборонців.

У результаті обміну додому повертаються вісім офіцерів та 98 військовослужбовців рядового та сержантського складу. Також репатрійовано три тіла: двох іноземців та українки. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Усі врятовані Захисники захищали нашу землю на Бахмутському напрямку, 68 з визволених воїнів вважалися зниклими безвісти. 

Серед звільнених військовослужбовців 98 належать до Збройних Сил України: з них, зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту. 

Щонайменше сім врятованих Оборонців мають різноманітні травми: кульові та осколкові поранення, опіки та переломи, загострені хронічні захворювання. Найстаршому зі звільнених військовослужбовців вже виповнилося 59 років, наймолодшому – 21 рік. 

"Загалом на сьогодні в результаті обмінів повернуто додому вже 2430 людей. Серед них 139 цивільних. Команда Координаційного штабу на виконання доручення Президента не припиняє докладати щоденних зусиль заради порятунку наших Захисників та Захисниць. Ми віримо і боремося, аби кожен і кожна повернулися з ворожої неволі",- кажуть в Центрі. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!