За добу 12 підпалів. На Прикарпатті знову масово горить суха трава


Минулої доби рятувальники Прикарпаття ліквідували 18 пожеж.

11 жовтня о 09:43 в селищі Делятин Надвірнянського району виникла пожежа дерев’яної стіни горищного вікна в адміністративному корпусі психоневрологічного інтернату, на площі 0,5 м.кв. На пожежі врятовано адміністративну будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 09:46 в селі Будзин Івано-Франківського району виникла пожежа покрівлі та перекриття господарського комплексу, на площі 80 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:03 в місті Городенка Коломийського району виникла пожежа побутового сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:31 в місті Тлумач Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:50 в місті Івано-Франківськ на вулиці Січових Стрільців виникла пожежа електросвітильника в службовому приміщенні будівлі Управління праці, на площі 0,2 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:53 в селі Вербилівці Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:42 в селі Петрів Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 1 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:01 в селі Прутівка Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:31 в селі Студінка Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на 0,5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 14:37 в селі Королівка Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 700 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 16:17 в селі Олеша Івано-Франківського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 0,5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:21 в селі Яворів Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:24 в селі Дубки Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:12 в селі Угорники Івано-Франківського району виникла пожежа дерева на відкритій території, на площі 5 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:40 в селі Пійло Калуського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 19:54 в селі Долішнє-Залуччя Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 200 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:56 в селі Долішнє-Залуччя Коломийського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території, на площі 250 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

12 жовтня о 02:13 в селищі Брошнів-Осада Калуського району виникла пожежа господарської будівлі, на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!