За добу на фронті було 85 бойових зіткнень, найбільше - на Новопавлівському напрямку


21 квітня на фронті відбулося 85 бойових зіткнень. Українські військові відбили російські атаки на низці напрямків, завдали ударів по об'єктах окупаційних військ.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

Зокрема, за повідомленням, українські військові продовжують стримувати загарбників на Новопавлівському напрямку в районах населених пунктів Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне й Урожайне Донецької області, «де ворог 23 рази намагався прорвати оборону наших військ».

17 російських атак було на Лиманському напрямку, 16 – на Авдіївському, 14 – на Бахмутському.

«На Оріхівському напрямку ворог чотири рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області. На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра і здійснив чотири безуспішні атаки на позиції наших військ», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також сили протиповітряної оборони знищили 2 керовані авіаційні ракети Х-59. 

Тим часом підрозділи ракетних військ уразили пункт управління безпілотниками росіян та район зосередження особового складу противника. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!