За минулу добу бойовики 15 раз обстріляли позиції сил АТО


Знову найгарячіше було в промзоні, що розташована в південній частині Авдіївки.

Ситуація в зоні проведення АТО залишається складною. Бойовики продовжували грубо порушувати умови перемир'я, застосовуючи, зокрема, важке озброєння. За минулу добу вони обстріляли позиції українських військовослужбовців 15 разів, повідомив прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

Знову найгарячіше було в промзоні, що розташована в південній частині Авдіївки. Там бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети, міномети калібру 82-мм і 120 мм, йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку бойовики кілька разів відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО в районі Новотроїцького. Вони застосовували великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем і зенітні установки.

В Луганській обл. ворог обстрілював українських військових, які несуть службу недалеко від населеного пункту Сизе зі станкового протитанкового гранатомету.

Учора, 19 травня, ввечері на Донбасі розвідку вели БПЛА ворога.

З початку доби бойовики вже як мінімум три рази порушували режим тиші. Вони вели вогонь по опорних пунктах сил АТО біля Авдіївки і Опитного. Там застосовувалися міномети калібру 82-мм і 120-мм