За тиждень восьмеро прикарпатців отруїлись чадним газом, серед них - діти


На Прикарпатті фіксують збільшення випадків отруєння чадним газом.

Про це під час пресконференції повідомив начальник Головного управління ДСНС в області, полковник Володимир Чернецький, пише Бліц-Інфо.

За його словами, впродовж тижня до лікувальних закладів області з діагнозом "отруєння чадним газом" потрапило восьмеро людей, з них троє - діти.

"6 грудня в  Долинську лікарню доставлено з підозрою на отруєння чадним газом трьох людей, мешканців Долини. 7 грудня до чергової медсестри Калуської центральної районної лікарні поступило повідомлення проте, що в селі Пійло через порушення правил експлуатації пічного опалення сталося отруєння чадним газом людей 1984 та 2002 року народження. А вже о 23:00 годині до медсестри дитячого відділення Калуської лікарні надійшла інформація про те, що в дитячому відділені знаходиться ще двоє дітей з цієї ж причини 2017 та 2010 року народження",- розповів Чернецький.

Також 7 грудня у Долинську дитячу міську лікарню госпіталізували з підозрою на отруєння чадним газом двох жителів села Кропивник Калуського району. Цього ж дня у житловому будинку села Тяпча виникла пожежа, де постраждали троє людей. Йдеться про власницю будинку 1936 року народження - термічні опіки лівої кісті руки, доньку 1970 року народження - отруєння продуктами горіння та зятя 1965 року народження - термічні опіки голови. 

10 грудня до Городенківської центральної районної лікарні з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано двох осіб 1951 та 1962 року народження, мешканців села Семаківці Городенківської громади. Їхній стан важкий. Найбільш ймовірна причина - несправність ручного опалення. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!