Захищаючи Україну загинув воїн з Коломийщини Михайло Козак


Гірка звістка з фронту прийшла до ще однієї прикарпатської родини. У війні з російськими окупантами 14 серпня віддав життя за Україну мешканець села Турка Михайло Козак.

40-річний Михайло Козак був військовослужбовцем ЗСУ, командиром батальйону взводу зв'язку мотопіхотного батальйону. Захисник загинув в ході виконання бойового завдання на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу, завданого російськими окупантами. Про це повідомили на сторінці Відділу освіти, культури, молоді та спорту П'ядицької ОТГ

"Сумна звістка прийшла на Коломийщину, у П‘ядицьку громаду, до сім’ї захисника. Висловлюємо щирі співчуття родині. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати, проте світлі спогади про Героя України завжди будуть сильнішими за смерть… Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами, підтримуємо вас у годину скорботи. Нехай світла пам’ять про Михайла Михайловича назавжди залишиться в серцях близьких та знайомих, а Бог подарує йому вічне життя та спокій. Вічна та світла пам’ять герою! Герої не вмирають!", - йдеться у дописі. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!