Здійсни вхід в Pari Match Україна повна версія


Компанія Parimatch була створена ще в 1994 році. Ліцензію на букмекерську діяльність на той момент здійснила комісія по азартним іграм острова Кюрасао. Свою діяльність на пострадянському просторі із легкістю завоювала букмекерська контора Parimatch. Вхід Парі Матч здійснюється через додаток, або через офіційний сайт.

Паріматч має понад 400 точок з прийому ставок у всьому світі та вже понад 20 років надає свої послуги всім обожнювачам азарту. На рахунку Парі Матч більше сотні тисяч клієнтів по всьому світі. Сайт компанії було створено багато років назад, а завдяки останньому оновленню дизайну у 2017 році (чорний з жовтим), користувачі отримали більш налаштовану систему для захисту інформації та безпеки особистих даних. Крім того, сайт надійно захищений від несанкційованого доступу. Парі Матч вхід (повна версія) — це авторизація за допомогою лише номера телефону та пароля.

Parimatch гарантує такі умови співпраці:

- миттєві виплати;

- онлайн підтримку клієнтів 24/7;

- високі коефіцієнти;

- надійність та безпеку;

- відео трансляцій кожної події;

- бонуси та акції не тільки для новачків, а й для постійних клієнтів.

Для отримання доступу до всіх функцій повної версії Паріматч, а також до можливості здійснення ставок з використанням реальних грошей, кожному користувачеві буде потрібно пройти процедуру реєстрації на сайті https://qroom.com.ua/ для створення особистого ігрового акаунта.

Правила, яких дотримується букмекерська контра:

- ПЗ, яке використовує компанія, завжди налаштовано і захищено;

- усі загальні правила безпеки при адмініструванні ігор виконуються згідно з вимогами;

- здійснюється постійний контроль для забезпечення безпеки клієнтів.

Також беттінг-фірма Паріматч рекомендує своїм клієнтам декілька простих правил для забезпечення задоволення та користі від співпраці:

- не грати під впливом емоцій, або якщо у тебе поганий настрій;

- не робити ставок у стані алкогольного сп’яніння, або під впливом наркотичних речовин;

- робити маленькі тайм-аути для того, щоб трохи відволікатись і не втомлюватись.

Крім того, для забезпечення безпеки існують такі умови:

- вам має виповнитися 18 років;

- грати дозволяється лише за правилами та недопустимо брати участь у шахрайських заходах;

- зберігати свої паролі від кабінету та банкінгу потрібно у надійному місці.

Парі Матч Україна — є першим офіційним букмекером, який діє у рамках закону на території України.

Бренд Парі Матч став спонсором ФК Шахтар на Євро 2020 https://mrpl.city/blogs/view/top-10-faktov-o-evro-2020 і це один з топових клубів країни. Ставки на спорт — не єдиний розділ на сайті. Парі Матч також має на своїй платформі розділ, у якому є безліч азартних ігор: спортивний покер, різноманітні лотереї, слоти, казино та ще багато цікавого. 

Парі Матч повна версія — це простір для футбольних ставок у всіх чемпіонатах та турнірах світу. У розділі Live у вас є можливість робити ставки на матчі у реальному часі (які відбудуться протягом найближчих 2 годин).

Parimatch дає велику кількість бонусів при першому поповненні депозиту, а також багато акцій та кешбеків для постійних клієнтів. Великі коефіцієнти та високий рівень захисту, зробили цю компанію першою серед українських букмекерських контор. Кіберспорт не став винятком для Парі — щоденно проводяться тисячі ставок на перемогу спортсменів нового покоління.

Перший ліцензійний букмекер в Україні

Парі Матч Україна вхід здійснюється через веб-версію (сайт), або через додаток. Лідер з беттінгу Parimatch пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти та маржу:

1. Футбол — 1-8%;

2. Баскетбол — 3-5%;

3. Хоккей — 5-7%;

4. Теніс — 6%;

5. Кіберспорт — 6-7%

 Кожен беттер, який користується послугами Парі Матч знає, що надійнішої букмекерської контори в Україні йому не знайти. Парі Матч — грають вони — виграєте ви!