З'єднання дерев'яної підлоги з плиткою - оригінальні методи


Стиль підлоги залежить не тільки від того, що ви на неї кладете, а й від того, як ви з'єднаєте всі елементи. Щоб створити цікаву внутрішню обробку підлоги, вибирайте незвичайні переходи між матеріалами. Маєте питання, як красиво оформити поєднання дерев'яної підлоги і плитки? Погляньте на ці джерела натхнення.

Тенденція до створення якомога більшої кількості відкритих просторів означає, що підлога стає чітким визначальним фактором зон в квартирі. Контакт вітальні з кухнею або коридором тепер здійснюється не вертикальними поверхнями, а горизонтальними фактурами і оригінальними колірними поєднаннями.

Хоча повністю покрити підлогу панелями не проблема, таке цікаве поєднання двох різних матеріалів часто стає проблемою. Тому що важливі не тільки текстури, які ви створюєте на одній поверхні, але і те, як ви це робите. Виберіть незвичайне поєднання дерев'яної підлоги з плиткою і створіть оригінальну внутрішню обробку. Як поєднати ці дві текстури, щоб вони виглядали цікаво і ефектно? У нас є для вас ідея для натхнення.

Вибираючи найбільш підходящу для вас розкладку плитки і дерева, подумайте про захист цього природног оматеріалу. Щоб чарівність первісного планування не порушувало правильність розташування елементів підлоги. Хорошим набором буде комбінація Vidaron Wood Stain і Vidaron Primerless Varnish. За допомогою морилки ви додасте дереву вибраний колір, а лак захистить деревину і додасть їй остаточний вигляд. Ви можете вибрати один з 4 рівнів блиску. Від обраного ступеня блиску залежить, чи буде лакована деревина більш-менш помітна.

Вузька кухонна зона

Класично керамічна плитка покриває всю кухонну підлогу. В результаті зона, в якій ви готуєте їжу, відділяється на підлозі квадратом або прямокутником з плитки. Щоб додати в інтер'єр більше дерева, помістіть на кухні тільки один ряд плитки - тільки по довжині меблів. Для такої композиції підійде як гладка плитка, так і плитка з цікавим орнаментом. Якщо ви вибираєте плитку з малюнком, вибирайте деревину з найменшою можливою текстурою.

Стиковка дерев'яної підлоги плиткою шестикутної форми

Невелика шестикутна плитка - відмінний матеріал для поєднання з натуральним деревом. Невеликий розмір шестикутників забезпечує плавний перехід фактур.

Влаштуйте нерівну, але постійну лінію дотику дерева і плитки на підлозі або створіть враження поступового взаємопроникнення двох матеріалів. Таке розташування спрацює як на стику зон на відкритому просторі, так і на підлозі в конкретному приміщенні (наприклад, ванній).

Ви можете захистити деревину за допомогою Vidaron Primerless Varnish, який надзвичайно стійкий до подряпин, стирання і механічних пошкоджень. Його перевагою також є дуже короткий час висихання - покриття висихає за 3 години.

Незвичайна ялинка

Паркет в ялинку підходить як для класичних, так і для сучасних інтер'єрів. Щоб трохи пограти з формою і зіставити її з плитками, виберіть плитки, що імітують жердини. На кухні або в коридорі поставте керамічні елементи, які можна замінити дерев'яним паркетом у вітальні.

Така композиція буде цікаво виглядати, якщо на підлозі поєднати кілька кольорів. Виберіть кольорову плитку або надайте дошкам потрібний відтінок, користуючись можливостями, пропонованими морилкою. Кольори, які ви можете використовувати для фарбування дерева, дадуть вам дійсно цікавий ефект.

Рамочні плитки

Іноді відмінний ефект залежить від дрібних деталей. Тут головну роль грає розкладка дерева, створюючи обрамлення для «малюнка» з плитки.

Це ефективна і проста методика у виготовленні аранжування. Як її створити? Перед тим, як покласти дерев'яну поверхню на підлогу, обведіть плитку рамкою з дощок (обов'язково зрізаної по кутах під кутом 45 градусів).

Ви можете залишити рамку в кольорі інших дощок або затемнити її лаком для внутрішньої морилки. Ідея з різними кольорами особливо добре вийде, якщо використовувати однорідну плитку.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!