Жінка з Миколаєва покусала санітарку через те, що у її дитини підозрювали коронавірус


У Миколаєві у лікарні жінка накинулась на персонал. Найбільше дісталось санітарці – її покусали. Агресія у жінки виникла через те, що її дитину хотіли госпіталізувати з підозрою на коронавірус.

Дев'ятирічну дівчинку машиною швидкої допомоги привезли в інфекційну лікарню Миколаєва. Про це інформує видання "Преступности.НЕТ".

У дитини були симптоми коронавірусу, отож її вирішили госпіталізувати. Занепокоєння лікарів викликали мама хворої, яка поводила себе неадекватно і почала атакувати персонал.

Мама відмовилася госпіталізувати дитину, істерично кричала, кидалася на персонал, санітарку покусала, – розповіла виконувачка обов'язків головного лікаря медзакладу Світлана Федорова.

Умовляння не допомогли: жінка забрала дитину і поїхала додому. У патрульній поліції Миколаєва пояснили причини агресивної поведінки жінки. Вона хотіла залишитись з дитиною у лікарні. Лікарі їй у цьому відмовили, зіславшись на протокол.

За матір'ю з дитиною додому поїхали патрульні та сімейний лікар. Їхні аргументи подіяли: хвору таки повернули до лікарні. Дитині надають допомогу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!