Жителі окупованого Донецька відверто про ситуацію у місті


Незважаючи на оптимістичні заяви лідерів так званих «ДНР-ЛНР» про покращення життя мирного населення, відверті коментарі мешканців окупованих територій говорять про зворотнє.

Так, нещодавно в мережі Інтернет з’явилося чергове відео з окупованого Донецьку, на якому люди говорять правду про життя в «чудо-республіках».

Жителі скаржаться на жахливе мародерство, пограбування квартир, розпилювання шахт на металобрухт, тотальну корупцію та бездіяльність самопроголошених органів влади.

Донеччани впевнені, що війна для ватажків «ДНР» - це бізнес.

«Мародерство тут жахливе, вкрали все!» - говорить жителька Донецьку.

 «Взагалі лозунг був, звичайно, гарний: «забрати в олігархів», а вийшло все навпаки – хто був при владі і їздив на мерседесах – так і лишився при владі і їздить на мерседесах, а ми були бідні, а зараз ще біднішими стали» - скаржаться люди.

Ще один житель Донецьку переконаний, що у випадку проведення на даний час референдуму, більшість проголосує проти «ДНР».

Якщо додати до перерахованого нестачу продуктів харчування,  розрушені комунальну систему та систему соціального забезпечення, можна говорити про тотальну анархію та безпорядок на окупованих територіях Донецької та Луганської областей, фіктивність та бездієвість їхніх самопроголошених органів влади.