Зірковий прикарпатець - головний рефері шоу «Маскарад»


Нещодавно на телеканалі «1+1» відбулась успішна прем’єра найзагадковішого шоу країни «Маскарад». Прем’єрний випуск «Маскараду» показав високі показники телеперегляду, ставши найкращою програмою тижня на «1+1» та посівши перше місце у слоті.

А вже у суботу, 10 жовтня, о 20:20 на телеканалі «1+1» у новому випуску шоу «Маскарад» глядачі побачать виступи рожевої Дракоші, яка минулого тижня зачарувала всіх співом пісні «Квітка Душа» Ніни Матвієнко, мудрого Равлика, який опинився у зоні ризику, дивовижної Прими, яка здивувала всіх. Також до них приєднаються два нових загадкових героя. Відомо, що одним із них стане стильна Мумія, а от ще одного несподіваного персонажа глядачі вперше побачать у суботу.

Сьогодні до студії «Сніданку з 1+1» завітав головний рефері шоу – Юрій Горбунов, який у проекті з’являється із першим в Україні діджитал співведучим Лайком. Саме у «Маскараді» Юрія Горбунова, який вже багато років веде великі розважальні проекти та знає всіх зірок українського шоу-бізнесу, наділили додатковими функціями рефері проекту.  Ведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс розпитали Юру про те, наскільки складно йому приймати рішення, хто з героїв проходить до суперфіналу, а хто потрапляє до зони ризику.

«Маскарад» - це шоу нового покоління, такого Україна ще не бачила. Кожного епізоду один із фантастичних героїв, який на мою думку, найкраще замаскувався, вирушає одразу до суперфіналу, а двоє потрапляють до «зони ризику». Рішення я приймаю на власний розсуд, оперуючи досвідом, а також беручи до уваги реакцію зіркових команд та зали. В кожному випуску  участь беруть 5 Супергероїв. Починаючи з першого по четвертий епізоди розсекречують одного Супергероя, а один проходить до Суперфіналу. Тобто з п’яти героїв в наступний епізод пройдуть три, де до них приєднуються два нових образа.  Супергерої не змагаються між собою, не борються за перемогу, але кожен з них хоче стати найзагадковішим персонажем, якого зіркові команди відкриють останнім у Суперфіналі. Аби отримати право відкрити Супергероя, команди Суперзірок грають в командний конкурс - це “ліпсінк батл”. Переможець також обирається за сукупністю показників –  моє власне рішення, реакція глядацької зали. Команда переможців у «ліпсінк баттлі» обирає, кого із героїв, які потрапили у номінацію, відкрити. За кожну вірно відгадану зірку команда отримує 10 балів. Перемагає у шоу команда, яка набрала найбільшу кількість балів», - коментує правила Юрій.

Крім того, Юра розповів, що кожен образ – це альтер-его відомих людей:

«Наприклад, Катерина Кухар ховалась під образом Вареника не просто такКатя все життя мріє їсти вареники, але через свою професію не може цього робити. Це її альтер-его, внутрішній стан, який вона змогла втілити в життя. До того ж, Катя – справжня «вишенька на десерті» у будь якому проекті».

На запитання ведучих, чи можливо, що під одним з фантастичних образів ховається дружина Юри Катерина Осадча, ведучий сказав:

«Я на зйомки шоу «Маскарад» їхав з дому рано вранці, а повертався пізно вночі. Тому Катя спокійно могла бути в одному з костюмів, а я про це б точно навіть не здогадувався. Взагалі рівень секретності на шоу просто зашкалював. На знімальному майданчику не було навіть менеджменту зірок, артисти приїздили на спеціальних машинах, а по павільйону пересувалися спеціальним маршрутом у супроводі охорони. Тому якби дружина була б під одним з образів, я би про це не дізнався точно».

Нагадаємо, у першому випуску глядачі побачили запеклу та веселу боротьбу між зірковими командами ПТП та MONATIK та виступи гламурного Вареника, зухвалої The Стрекози, таємничої Прими без голови, фантастичної рожевої Дракоші та мудрого Равлика. В зону ризику потрапили Вареник та Равлик, але команда МОNATIK, яка перемогла у «ліпсінк батлі» не змогла відгадати, хто з зірок ховається всередині Вареника. Тому супергерой розсекретив себе сам. Під костюмом Вареника ховалась прима-балерина, суддя шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар.

Прем’єрний випуск «Маскараду» продемонстрував високі показники телеперегляду, посівши перше місце у слоті. Частка випуску за аудиторією 18-54 (50+) склала 17,6%, рейтинг – 4,8%. Охоплення епізоду за аудиторією 4+ (Україна) склало 3,9 мільйонів глядачів. Перший епізод «Маскараду» став найкращою програмою тижня на «1+1» за рейтингом за аудиторією 18-54 (50+). Окрім того, 3 жовтня «1+1» посів перше місце за день серед інших телеканалів (за аудиторією 18-54 (50+) із рейтингом 1,2% та часткою 10,0%.

Спеціально до прем’єри найзагадковішого шоу країни "Маскарад" створили унікальну Instagram-маску з рожевою Дракошею. Використовувати маску можна за посиланням.

Глядачі шоу також матимуть можливість відгадувати, хто ховається за фантастичними костюмами, завдяки інтерактиву, розробленому командою 1+1 video. У мобільному додатку 1+1 video під час ефіру можна буде вибрати один із семи варіантів таємничих героїв в образах. Результати голосування продемонструють на екранах одразу під час розкриття образів.

Над шоу «Маскарад» працювала команда BIG Entertainment Shows , яка створює такі успішні проекти, як «Танці з зірками», «Голос країни».

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!