Злодія-невдаху затримали у ломбарді


Ще наприкінці вересня цього року, зловмисник обікрав одну із калуських квартир, де викрав золоті вироби. Привласнені чужі речі, крадій мав намір здати у ломбард, проте завершити свій план чоловікові не вдалося – у ломбарді його затримали працівники Державної служби охорони.

Близько 12 години працівники групи затримання отримали повідомлення від чергового Калуського міського відділу міліції, що невідома особа намагається здати в ломбарді крадені речі. На місце події негайно виїхали правоохоронці, та затримали невідомого. Згодом міліціонери дізналися, що ще у вересні місяці, отримавши повідомлення про крадіжку, правоохоронці приїхавши на місце пригоди, почали проводити першочергові оперативно-розшукові заходи, але на той момент злодія спіймати не вдалося. А от сьогодні, крадія затримали на місці завершення його плану.

На даний момент за цим фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло та завдала значної шкоди потерпілим). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.