Знайомство з переможцями програми «Малі Ґранти Теплого Міста»


Знайомство з переможцями зимової хвилі програми «Малі Ґранти Теплого Міста» відбудеться на «Промприлад.Реновація» у вівторок, 26 жовтня об 11:00. Переможцями стали 6 проєктів з розвитку Івано-Франківська.

На зимову хвилю ґрантової програми, що тривала з 22 серпня по 30 вересня 2021 року, було подано 10 проєктів соціальної дії. Загальний бюджет хвилі склав 120 000 гривень. 

Перемогу отримали 6 проєктів у таких тематичних напрямках:

прогресивна освіта: «Радіо, що рятує» та «Школа мистецтв вихідного дня»

сучасне мистецтво: «Крим. Третій вимір в Івано-Франківську» та «Ревізіоніський синдром: Український радянський та український польський авангард в тандемі Кадана та Андруховича»

екологія та енергоефективність: «ЕРА сортування» 

туризм: «Stanislav.bot» 

Оцінювання проєктів проводилося незалежною експертною комісією, до складу якої цього конкурсу увійшли:

Леся Качурова — директорка фоду «Фундація Доброчинців», голова ГО «Громадська ініціатива Галичини», переможниця ґрантової програми «Малі Гранти Теплого Міста» (проєкт «Благодійний концерт «На шапку»)

Юлія Баволяк — координаторка проєктів в ГО «Туристична Асоціація Івано-Франківщини», менеджер проєктів в Департаменті економічного розвитку, екології та енергозбереження

Уляна Сидор — фахівчиня Навчально-наукового Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону, експертка із залучення грантових коштів для розвитку ініціатив

Сергій Биков — керівник ТОВ «Електросвіт»

Віктор Шпарик — кандидат біологічних наук, викладач в Прикарпатському національному університеті імені В. Стефаника

Юлія Ляхович — співзасновниця бренду яблучних чіпсів Newton’s, співзасновниця громадського ресторану Urban Space 100

Програма «Малі Ґранти» започаткована у 2015 році платформою Тепле Місто для підтримки прогресивних міських ініціатив. Ґрантовий фонд поточної хвилі сформовано з внесків бізнес-спільноти платформи «Тепле Місто» та за підтримки NED (National Endowment for Democracy).

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!