Зразкові палати відкрили у дитячому відділенні Богородчанської лікарні


Три палати покращеного перебування у реабілітаційному відділенні для дітей з вадами розвитку відкрили у Богородчанській районній лікарні.

Капремонт дитячого відділення розпочали за кошти спонсорської допомоги колег-бізнесменів, повідомив головний лікар Богородчанської ЦРЛ Юрій Манюх. Перщі три палати є зразком того, як мають виглядати усі палати у відремонтованому відділенні. Наразі вони отримали назву “покращеного перебування”. В цих палатах постійно є гаряча вода, в кожній — холодильник.

Дитяче відділення Богородчанської ЦРЛ розраховане на 40 ліжок. Десять із них перепрофільовано на реабілітаційне відділення для дітей з вадами розвитку. “Зараз ми проводимо аудит усіх дитячих лікувальних закладів області і плануємо до кінця 2014 року значно покращити їхнє матеріально-технічне забезпечення”, - сказав директор Департаменту охорони здоров”я ОДА Роман Мельник.

Нагадаємо, що Богородчанській центральній районній лікарні першій в Івано-Франківській області було присвоєне звання ВООЗ «Лікарня, доброзичлива до дитини».

Галицький кореспондент