Звільненням з полону бійця 5-го батальйону з Коломиї займається колишній президент Інгушетії


Старший лейтенант, начальник автомобільної служби 5-го батальйону "Прикарпаття" Віталій Орлов з Коломиї вже понад тиждень перебуває у полоні терористів у Донецьку.
Зараз звільненням чоловіка займається колишній президент Інгушетії генерал Аушев.
 
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Віктор Фітьо, посилаючись на інформацію коломийських "афганців", пишуть Коломийські вісти.
 
За словами журналіста, бойовики вимагали Віталія Орлова оголосити про перехід на бік так званої "ДНР". Чоловік відмовився.
 
— Щодо коломиянина Віталія Орлова, який зараз в полону в терористів. Його звільненням займаються коломийські “афганці”. Вони вийшли на героя Союзу, колишнього президента Інгушетії генерала Аушева, власне він зараз і домовляється... Але, як кажуть, є одна проблема. Якщо із Стрелком і Бєсом ще можна було якось контактувати, то новий “начальник” ДНР Захарченко на жодні контакти не йде. Щодо Віталія то тримають його в Донецьку і вимагали оголосити про перехід на бік ДНР. Він відмовився, - написав Віктор Фітьо.
 
Нагадаємо, радикальна організація "Оплот" в Донецьку поширила відео, на якому фігурує побитий Віталій Орлов. Через соцмережі рідні бійця дізналися про його затримання терористами.