Батька-педофіла, який розбещував рідну доньку взяли під варту


Івано-Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу місцевому підприємцеві, якого підозрюють у розбещенні власної неповнолітньої доньки.

В п'ятницю, 29 грудня Івано-Франківським міським судом було визначено міру запобіжного заходу мешканцеві обласного центру Прикарпаття, 1981 року народження, якого підозрюють у вчинені злочинів передбачених ч.2 ст. 156 ККУ (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку вчинені батьком) та ч. 3 ст. 152 ККУ (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої неповнолітньої особи ).

Судом було встановлено, що вказану особу підозрюють у систематичному ґвалтуванні власної доньки 2003 року народження, яке він вчиняв від весни 2016 року і до останнього часу.

Суд врахував усі надані докази, заслухав думку сторін, та врахувавши, що злочин у якому підозрюють вказану особу відноситься до категорії тяжких та вчинявся проти статевої свободи неповнолітньої, ухвалив: застосувати, щодо підозрюваного 1981 року народження, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без визначення грошової застави.

Тримання під вартою підозрюваного здійснювати в Івано-Франківській установі виконання покарань № 12.