Благодійниця з Києва подарувала багатодітній родині переселенців з Прикарпаття будинок


ТСН допомагає благодійниці з Києва подарувати хату на Полтавщині. Журналісти вже вберегли героїню від обману.

Але добра справа не зупинилася, лише стала на паузу. ТСН підшукала іншу родину, якій справді потрібен дім. Чи сподобаються претенденти благодійниці?

Батько сімейства Дмитрівих не був удома чотири місяці - служив в АТО, тепер заробіткує не будівницті в Києві. Родина живе на Прикарпатті, переїхали сюди з Луганщини. Шістьох дітей тулять у двокімнатній хаті і вже завтра можуть опинитися на вулиці.

А це киянка Тамара Менгдковська. Вони ще не знають, що пов'язані однією історією. Саме ця жінка може вирішити найбільшу проблему великої родини. У жінки є будинок у селі. Вона мріяла подарувати його родині погорільців, але натрапила на самозванку. 

Жінка була у відчаї. Вона так мріяла подарувати свій викоханий будинок у порядні руки, що журналісти вирішили не залишати цю історію.

Сім'я з шістьма дітьми зляла на виплату старий будинок, адже не могли більше поневірятися по зйомних квартирах. 

Сім'я втікала з Лисичанська де мала великий будинок обладниний всім необхідним. Місто було під окупацією всього кілька місяців, але зараз родині повертатися уже нікуди. Віб будинку залишилися тільки руїни. Якийсь невідомий чоловік розібрав їх будинок і розпродав.

За підтримку україни дочку побили в школі, тож після виписки з лікарні жінка на шостому місяці забрала дітей і поїхала з окупованої території. Через місяць за родиною виїхав і батько. А після народження донечки пішов в АТО добровольцем.

Тепер на сім'ю чекав новий удар, адже господарі знову виставили цю халупу де вони живуть, на продаж. Адже родина ще не сплатила повну вартість будинку.

Переглянувши відео про життя родини, жінка попросила передзвонити переселенцям і сама запросила їх переїхати в її будинок.

Як це було дивіться у сюжеті ТСН.