Брат нардепа Солов'я скаржиться франківським депутатам на тиск


В Івано-Франківську триває п’ятнадцята сесія міської ради. В залі присутні 33 депутати.

На початку засідання слово надали представникам громадськості. Зокрема, на захист сімейного бізнесу став власник «Парк готелю» Роман Соловей, рідний бран народного депутата від БПП Юрія Солов'я, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За його словами, зараз через ЗМІ на них звалилося хвиля критики та брехні. Мовляв, вони незаконно забудовують міське озеро. Каже, вирішив розвіяти цей міф.

"Апартаменти вже давно стали нормою готельного бізнесу, у них проживає багато гостей міста. Всі перевірки які були, не виявили жодних порушень, адже в нас є всі дозвільні документи. Тим не менше, на нас тиснуть», - зауважив Роман Соловей.

Він впевнений, що це робиться для того, аби дискримінувати його рідного брата, нардепа Юрія Солов’я.

"Тож треба визначитися, чи ми руйнуємо, чи ми підтримуємо бізнес в Івано-Франківську", - резюмував підприємець.

Як відомо, під час сесії міськради у червні  депутат міськради від фракції БПП Андріан Волгін пообіцяв перекрити дорогу через будову біля міського озера, яку напряму пов'язують з родиною нардепа-однопартійця Юрія Солов'я. Мова йде про комплекс апартаментів, які зводять біля вже діючого готелю. Депутат наголошує, що земельну ділянку надали для паркінгу готельно-відпочинковому комплексу, однак там зводять апартаменти. Натомість у Рейкарц Парк Готелі дії депутата міськради називають тиском та "рейдерством".

До теми: Сім'я нардепа Солов'я будує комплекс апартаментів біля міського озера?