Брудні ігри. Кандидат від "Слуги народу" каже, що це Шевченко вимагав від нього не йти на вибори


Юрист Олександр Богачов, якого напередодні народний депутат Олександр Шевченко назвав основною причиною неприємного інциденту, а саме обливання нардепа фекаліями, публічно відповів опоненту.

Як відомо, Богачов планує балотуватися до Верховної ради на 83 окрузі від партії "Слуга народу". Втім, його кандидатуру партія офіційно ще не затвердила. Тим не менш, між майбутніми кандидатами вже розпочалась відкрита війна. Зокрема, нардеп Шевченко заявив, що від нього вимагали знятися з виборів, бо нібито у 83 окрузі має перемогти кандидат  "Слуги народу" Богачов. А коли діючий нардеп відмовився - його у прямому сенсі облили лайном.

Олександр Богачов такі звинувачення назвав брудом, брехнею та підлістю. Як йдеться у заяві, яку розповсюдила прес-служба Богачова, саме люди Шевченка просили Богачова відмовитись від участі у виборах.

"А чи не Ви, шановний Олександре Леонідовичу, і наближені до Вас люди цілими днями саме мене просили не подавати документи на реєстрацію в кандидати? Чи не Ви і наближені до Вас пропонували мені неіснуючі посади, щоб тільки не подавав документи? Чи не Ваш ресурс поширював інформацію про агента Медведчука?  Коли Я Вам і всім «Вашим» відмовив, Ви далі не зупиняєтесь і поширюєте неправдиву інформацію, хоча це і не дивно  - іншого не вмієте. Я витримав цей тиск і впевнений, що зробив правильно, що подав документи... Як юрист, раджу готуватись до судів, і, напевно, готуватись до спростування всіх тих слів, що Ви сказали на відео", - заявив Богачов. 

Нагадаємо, 13 червня у парку воїнів інтернаціоналістів в Івано-Франківську невідомі облили фекаліями народного депутата Олександра Шевченка. У поліції повідомили, що працювали на виклику за фактом хуліганства.