ЦВК зареєструвала ще семеро кандидатів у нардепи від округів Прикарпаття


У четвер, 20 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії.

Серед іншого, комісія зареєструвала 127 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України. Також ЦВК зареєструвала 5 кандидатів у народні депутати України, висунутих політичними партіями.

Побільшало кандидатів і на прикарпатських мажоритарних округах. Зокрема, на сайті ЦВК оприлюднили дані ще про сім кандидатів. Загалом, на 7 крісел у парламенті вже претендує 30 осіб. 

Зокрема, представляти 83 округ (Івано-Франківськ) хоче самовисуванець Володимир Тітов, який неодноразово вже балотувався у народні депутати. Також раніше на цьому окрузі зареєструвались Оксана Савчук, Іван Гарасимко та Олександр Шевченко.

За даними ЦВК, Володимир Тітов народився 9 грудня 1947 року в Івано-Франківську, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в Івано-Франківську, судимість відсутня.

На 85 окрузі (Калуш) 20 червня зареєстрували одразу трьох кандидатів-самовисуванців -  Віталія Кінаша, Анатолія Чумичкіна та Віктора Шевченка. Раніше тут зареєстрували Михайла Греська. 

Віталій Кінаш народився 9 березня 1974 року в місті Калуш Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійний, проживає в місті Калуш Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисування.

Анатолій Чумичкін народився 5 листопада 1971 року в селі Волиця Бережанського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ "Ч.А.С.", безпартійний, проживає в місті Івано-Франківськ, судимість відсутня, самовисування.

Віктор Шевченко народився 4 грудня 1980 року в місті Коломия Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член партії "УКРОП", проживає в місті Івано-Франківську, судимість відсутня, самовисування.

У окрузі №87 з центром у Надвірні 20 червня зареєстрували ще двох кандидатів - Михайла Андрійовича та Іван Войташек. 

Михайло Андрійович народився 21 листопада 1967 року в місті Надвірна Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Рубікон ЛТД", безпартійний, проживає в місті Надвірна Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисування.

Іван Войташек народився 14 березня 1982 року в селі Лазарівка Монастириського району Тернопільської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, завідувач, Богородчанська державна нотаріальна контора, безпартійний, проживає в смт Богородчани Богородчанського району Івано-Франківської області, судимість відсутня, самовисування.

В окрузі №88 з центром у Коломиї вже зареєстровано п'ятеро кандидатів. Зокрема, 20 червня ЦВК зареєструвала самовисуванця Василь Стефурак. 

За даними ЦВК, Василь Стефурак народився 3 червня 1976 року в селі Молодятин Коломийського району Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, керівник, ФГ "ЦЕНТР ВІДРОДЖЕННЯ ВІВЧАРСТВА", безпартійний, проживає в селі Молодятин Коломийського району Івано-Франківської області, судимість відсутня.

Слід зазначити, 20 червня - останній день, коли Центральна виборча комісія приймає документи для реєстрації кандидатів на вибори в Раду. Та на реєстрацію всіх бажаючих комісія має час до 25 червня.