Добрий вчинок: Юний блогер з Франківська оплатив бабусі покупки у супермаркеті


Франківський блогер Дмитро Варварук організував "День добра" у своєму Інстаграмі та закликав усіх бути добрішими до старших людей.

Хлопець виконував благодійні завдання в Instagram, і одне з них - оплатити покупки бабусі у супермаркеті, пише Бліц-Інфо.

"Коли я хотів оплатити, то побачив, що бабуся взяла цукерки приблизно на вісім гривень. Я зрозумів, що немає, що оплачувати, тому запропонував їй купити все, що потрібно",- пояснює хлопець. 

Дмитро назбирав повний кошик продуктів: пельмені, вареники, воду, кефір, масло, курку, молоко, чай, каву, хліб тощо. Ольга Миколаївна довго не могла повірити та повторювала, що у неї все є.

"Ви мене шокуєте. Мені здається, що я у сні. Дуже дякую вам, шкода, що я не маю грошей, аби вам віддячити. Я буду пам'ятати це все життя і ніхто мені не повірить",- раділа старенька.

Наостанок відео франківець побажав літній франківці здоров'я. А своїх підписників закликав робити добро і бути добрішими.

"Я сподіваюсь, що народ почне більше допомагати старшим людям. Надіюсь, я вас змотивував на добрі вчинки",- звернувся до підписників блогер.

Читайте нас в FacebookTelegramта InstagramЗавжди цікаві новини!