Двома багатотонними кранами сьогодні у Цуцилові підніматимуть цистерну з газом


У суботу ввечері, 28 грудня у селі Цуцилів на автодорозі Н-09 «Мукачево-Львів» трапилась аварія.

Там з’їхав в кювет та перекинувся вантажний автомобіль «SCANIA», що належить мережі автозаправок «ОККО» з цистерною для перевезення газу на 20 тонн, пише Бліц-Інфо з посиланням на управління цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.  

У понеділок, 30 грудня на місці дорожньо-транспортної події проводилися заходи з перекачування газу в іншу автоцистерну на базі вантажного автомобіля марки «MAN».

Для забезпечення безпеки під час проведення робіт залучено резервне відділення на АЦ ДПРЧ-11 м. Надвірна та чергову зміну ОКЦ У ДСНС в області (всього 2 од. техніки, 8 чол.). Для регулювання дорожнього руху залучено 2 наряди поліції в кількості 6 чоловік.

Станом на 14.25 годину 30 грудня роботи по перекачуванню газу припинено, викачано орієнтовно 20% газу (4 - 4,5 т), від’єднано автомобільний тягач від цистерни. Подальше відкачування газу технічно не можливе без встановлення автоцистерни на колеса.

Керівництвом мережі АЗС «ОККО» вирішується питання про залучення на 11 годину 31 грудня двох кранів вантажопідйомністю 50 т і 100 т з ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ»  м. Калуш. 

На місці події залишаються чергувати в мобільному пункті обігріву 2 працівники ДПРЧ-11 м. Надвірна та наряд поліції.

Читайте нас у FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!