Франківець, який до смерті забив співмешканку, каже, що вдарив її один раз


Сьогодні, 3 жовтня в Івано-Франківському міському суді відбулось засідання у справі Максима Булієнка за нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті Олександри Щеглової.

Справу веде суддя Деркач, інформує кореспондентка Бліц-Інфо з зали суду.

На сьогоднішньому засіданні дослідили відео зі слідчого експерименту з відтворення злочину. На ньому свідок Євген Іванов розповів про те, як Булієнко вдарив Щеглову.

"У коридорі трапилась сварка під час якої Булієнко штовхнеує Олександру. Вона впала та вдарилась до робочого унітазу. Відтак, я з Максимом пішов у магазин за пивом - повернулись дівчини вже не було", - розповів свідок.

Оскільки більше відео не було долучено суд вирішив заслухати свідчення підозрюваного. 

Булієнко розповів, що після того, як вони почали жити разом, Олександра почала зловживати алкоголем та навіть через це почала не ходити на роботу. 

"У той день (18 грудня - ред.) ми зустрілись зі знайомим у "Делікатесі", однак у нас закінчились гроші і ми разом поїхали у гості, де занучували. На другий день Олександра хотіла іти додому, однак я її не пускав, тож вона мене подряпала та зловила за мошонку, у той момент в стані ефекту я легенько відштовхнув її ногою у спину. Вона впала та вдарилась головою до не робочого унітазу, який стояв у коридорі. Після цього я її підняв та заніс в кімнату", - розповів Максим.

Булієнко наголосив, що не пускав Олександру додому через те, що вона "не могла самостійно стояти на ногах".

Водночас прокурор зазначив, що свідчення свідка та підозрюваного відрізняються.

Підозрюваний також додав, що не провідував у лікарні Щеглову, оскільки її батьки заборонили йому це робити. Відтак, він частково визнав свою вину, мовляв, у стані ефекту ударив дівчину ногою нехотячи і неумисно.

Також на суді Булієнко зазначив, що до цього випадку інколи шарпав та штовхав, однак ніколи не бив Олександру. На це суддя зазначила, що на попередніх засіданнях свідки говорили протилежні речі.

Наступне засідання має відбутись о 11 годині 24 жовтня. На ньому заслухають свідчення судмедексперта, який проводив розтин Щеглової та дослідить речові докази.

Нагадаємо, між 29-річним Максимом Булієнком та його співмешканкою 36-річною Олександрою Щегловою виник конфлікт. Чоловік відлупцював жінку до втрати свідомості. За декілька днів вона померла у лікарні. Інцидент стався у чужій квартирі на вулиці Коновальця, де компанія розпивала спиртне.

Відтак 24 січня в Івано-Франківський міський суд призначив чоловіку тримання під вартою терміном на 53 дні, без права внесення застави. А 13 березня, суд призначив Максиму Булієнку тримання під вартою до 11 травня.

Батьки померлої хочуть, щоб Булієнко відповів за вчинене. Та побоюються, що його родичі, які працюють у судах, можуть врятувати чоловіка.

До теми: Сім'я побитої до смерті франківки вимагає компенсації від чоловіка-вбивці

Франківець, який забив співмешканку до смерті, частково визнав свою вину

Мама побитої до смерті франківки каже, що лікарі були вражені побаченим

Пили разом, побиття - не бачив: У справі Булієнка допитують свідків

Свідок у справі побитої до смерті франківки розповів про події того дня

Мама звинуваченого у вбивстві співмешканки каже, що в них була ідилія в стосунках

Суд у справі Булієнка: Медики швидкої розповіли, як госпіталізували побиту Щеглову

Суд у справі Максима Булієнка відклали через нетверезого свідка

Не бив, а відштовхнув ногою: Свідок у справі Булієнка розповів про події того дня

Свідок у справі побитої до смерті франківки каже, що її звинувачують у пиятиці безпідставно

Суд у справі Максима Булієнка перенесли. Прокуратура розшукує свідка

У справі побитої до смерті франківки почали досліджувати матеріали справи

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!