Франківець, який знущався над своєю бабусею, каже що вона його побила


Сьогодні, 2 березня в Івано-Франківську відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Серед іншого, депутати втретє обговорили звернення жителя села Голоски Юрія Приймака, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

Нагадаємо, у зверненні йдеться про те, що онук, який і є офіційним опікуном, постійно знущається та б’є його сестру 1935 року народження. Тож жінка хоче змінити опікуна та переїхати у Погонянський психоневрологічний інтернат.

На початку засідання голова комісії Тарас Виноградник зазначив, що потрібно звернутись до опікунської ради міськради.

Водночас заступник голови комісії, свободівець Сергій Федорців зауважив, що є можливість помістити жінку у геріатричний пансіонат, однак для цього потрібний дозвіл опікуна Тараса Боднара.

"Мені вчора сказали у лікарні, що тим, що ви помістили її у міську лікарню на Матейки ви загострили її душевний стан", - відповів на це Боднар.

Він додав, що готовий помістити жінку у закритий ​ психоневрологічний реабілітаційний центр.європейського стандарту, де лікування коштує більше 7 тисяч.

"Вчора коли я приходив у лікарню бабуля мене побила", - наголосив Боднар.

Заслухавши всі думки, члени комісії вирішили звернуться до опікунської ради щоб вони розглянули стосунки між опікуном та його бабусею. Окрім того, Боднару рекомендують помістити Ганну Боднар у геріатричний пансіонат.

До теми: Франківська пенсіонерка звинувачує онука у знущаннях та побитті