Франківська повія розповіла, скільки коштують її послуги та хто серед клієнтів


За офіційною статистикою проституції в Івано-Франківську немає. Втім, працівниць найдавнішої професії у місті вистачає.

Вона заробляє собі на життя власним тілом і не встидається про це говорити. Кореспондентка Бліц-Інфо поспілкувалась з дівчиною, яка надає інтим-послуги за гроші. 24-річна Яна Павлівна (під таким іменем її знають клієнти, - ред.) в секс-індустрії працює понад півроку. До Франківська спеціально для цього приїхала із Чернівців. У сферу інтим-послуг потрапила за власним бажанням, бо зрозуміла, що любить найбільше тільки дві речі – секс і гроші.

«Для всіх був шок, коли я почала виставляти власні фотографії і відкрито про все говорити. Тут заманюють гроші. Я люблю їх деколи більше, ніж себе. Насправді проституція – дуже важка професія, адже бувають різні ситуації. Нещодавно у нас був випадок, коли працівники правоохоронних органів, використовуючи службове становище, пробували знущатись з дівчат по виклику – ґвалтували, били. Аби це припинити прийшлось звернутись у ті ж правоохоронні органи», - запевняє Яна.

Дівчина розповідає, що нещодавно дізналась, що є багато всеукраїнських сайтів, де сидять "індивідуалки". Коли зайшла на один із них – побачила свій номер. Каже, спочатку дивувалась, бо не реєструвалась на ньому. 

Яна зауважує, що не знає точно скільки дівчат легкої поведінки є у Франківську. Втім запевняє, що у місті працюють тільки українки, іноземок немає.  

Дівчина каже, що нещодавно вона створила чат для спілкування з "колегами" з Івано-Франківська, Чернівців та Хмельницька.

«Можна сказати, я їх об’єднала у спілкуванні, аби вони могли підтримувати одна одну. Адже у кожної дівчини різні причини, чому вони стали працювати повіями  – є матері-одиначки, які заробляють цим, аби прогодувати власних дітей. Деякі через те, що у них немає достойних умов для проживання, тож просто хочуть покращити свій стан», - пояснює Яна Павлівна.

За її словами, у сфері інтим-послуг працюють жінки від 20 років.

«Мені нещодавно розповіли, що у Франківську є мадмуазель за 40, яка працює у цій професії. Стараємось контролювати, аби серед нас не було неповнолітніх, бо дитячий розум не розуміє, куди він лізе і що робить. Це псування свого морального та фізичного здоров’я. Так не тільки у нас, а й у Чернівцях, Тернополі, Хмельницькому», - акцентує співрозмовниця.

Клієнтів дівчина обирає за строгими правилами. Каже, що якщо чоловік їй не подобається – може відмовити. Та найбільше їй подобаються чоловіки, старші від неї на п'ять – шість років.

«У клубах дівчата вибирають, а у нас немає такого. Ми не дивимось чи ти повніший, чи менший ростом, рудий, носатий чи ще щось, це немає значення. Чоловік має бути просто фізично нормальний», - наголошує проститутка.

Яна запевняє, що серед її клієнтів є чиновники та працівники правоохоронних органів. 

«Серед клієнтів також багато іноземців. Чому – бо в Україні найкрасивіші дівчата. Були з Канади, Лондона, Америки, Іспанія, Італія. Можна вивчати карту світу. Бо наші дівчата красиві, розумні і затуркані. А ще гарні психологи та гарно вдягаються. Не так, як в стереотипі – дівчинка з порнофільму, коротка спідниця там, фіолетові тіні. Коли ти приходиш до них в діловому костюмі, в гарному взутті, строгий макіяж, то вони трохи в шоці», - додає вона.

Пов’язане зображення

В середньому у Франківську дівчина на годину коштує 1 000 гривень. Є дешевші, є трохи дорожчі. Свої послуги Яна Павлівна оцінює в 1 500 гривень за годину.

«Наскільки я знаю, у мене йде найширший спектр послуг у західній Україні. У мене є спеціально складений прайс-лист, який я зразу скидаю клієнтам. Він виглядає так: 1500/год., оплата при зустрічі. В процесі використовуються ручні візуальні техніки, оральний, вагінальний, анальний секс. По часу який буде розраховуватись входить процес прилюдій, який попередньо обговорюється. Також надаються ескорт послуги. Є така послуга, як стриптиз, інтимний масаж. Можна сказати – all inclusive», - зачитує свої розцінки повія.

Працює Яна тільки на виїздах. Каже, додому нікого не приводить, бо був би бардак. Максимально за тиждень обслуговує два – три клієнти. Пояснює – це не тому, що не хочеться більше, просто банально не вистачає часу.  І зізнається, що деколи без сексу буває довше, ніж середньостатистична домогосподарка.

Нещодавно дівчина заробила свій найбільший гонорар. Це були ескорт-послуги в Буковелі. За майже 16 годин проведених у компанії адвокатів з Донецька отримала 10 тисяч гривень.

Дівчина регулярно перевіряється у гінеколога, бо навіть обов’язкове використання презерватива не гарантує повної безпеки. Окрім того, ніколи не вживає наркотики. На це у неї категоричне табу. Максимум, що може собі дозволити – це 50 – 100 грам алкоголю на 12 годин.

«Бувають випадки коли кажуть: а можна обійтись без презерватива? Тоді приходиться пояснювати на хлопський розум: Ти розумієш до кого прийшов? Тобі не страшно? Ті хто приходив до мене вперше дивився на мене великими очима, адже у мене є своєрідні правила гігієни. Тільки заходили – зразу в душ. Клієнти, які ходять до мене вже дресировані – тільки заходять зразу обробляють руки антисептиком. Я роблю це також. Треба думати головою, адже ці лишні пару гривень ніколи не спасуть, якщо підхопити вірус. Єдиний захист який може допомогти – це презервативи», - розповідає працівниця інтим-послуг.

Наостанок Яна зауважує, що планує покинути свою роботу та створити сім’ю.

Читайте Бліц-Інфо в FacebookTelegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!