Франківські атовці змінили підходи у розподілі безкоштовних квартир


Міська Асоціація учасників АТО вирішила зробити реорганізацію в основі черговості видачі житла та формуванні нової квартирної черги за проектом "Житло воїнам АТО".

В неділю 27 травня відбулися загальні збори із числа бійців 2,3-4,5 черги, потенційної 6,7 та учасників проекту "Соціум". Про це в мережі повідомив голова спілки ‎Vasul Andriyv.

"Прийняли спільне рішення про зміни в підході, щодо вручення площ та відбору на черговість. Наші принципи незмінні- інваліди -3 групи, багатодітні, малозабезпечені і ті учасники АТО, які не мають належних побутових умов проживання (гуртожиток, малосімейки і.т.д.) Але, від сьогодні кожен учасник бойових дій забов'язаний особисто приймати активну участь у всіх процесах, щодо реалізації проекту і вести всю необхідну діяльність, щодо його завершення. Ми об'єднуємо наших побратимів у спільну працю за для досягнення кінцевої мети-забезпечення житлом усіх хто цього потребує!", - повідомив Андріїв.

За його словами, робота, дії та підтримка кожного бійця буде аналізуватися щоквартально. Призначені старші та їх заступники, які будуть координувати роботу своїх груп по напрямках.

"В цей час, ми повинні продемонструвати свою єдність в ділі та спільну роботу на благо кожного учасника АТО. Ми прийняли рішення - рухатись вперед разом! Разом ми зможемо більше..! Як кажуть, працюєш-пожинаєш плоди! В єдності сила...", - підсумував Василь Андріїв.