Концерти та розваги: Франківців запрошують на Свято подяки


Цієї неділі, 8 вересня в Івано-Франківську вдруге проведуть Свято подяки.

Співорганізатор свята Олег Шеремета розповідає, що на франківців чекають ярмарки, фудкорти, фотозони, різноманітні розваги для дітей, концерти та мотиваційні виступи, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Ми хочемо, аби це стало міським святом, то б проводити свято подяки ми проводитимо так само, як і минулого року. День подяки проводять в інших християнських країнах, тож ми хочемо, аби свято подяки також стало частиною нашої культури", - зауважує Шеремета.

Співорганізатор Василь Данилюк зазначає, що фестиваль триватиме цілий день. Він поділений на три частини. Розпочнеться свято святковим богослужінням, далі для містян виступить камерний оркестр "QUATTRO CORDE", музичний гурт "5-й океан" та "Маханаїм". Також відбудеться урочиста частина.

З 14 до 17 працюватиме тематична фотозона, фестиваль вуличної їжі, дитячі виступи. Також окрема програма буде для дітей. Для них організатори підготували конкурси, розваги та батути. А ввечері франківців розважатимуть концертом. Для містян виступить переможець 5 сезону "Голосу країни" Антон Копитін.

"Ми хочемо звернути увагу на те, що треба бути вдячними. Аби у сім'ях батьки розуміли дітей, а діти своїм батькам. Також треба бути влячним Богу", - акцентує Данилюк.