Міська влада Калуша пообіцяла не відчужувати Калуську ТЕЦ


Калуська міська рада зобов’язується використовувати майновий комплекс ДП «Калуська теплоелектроцентраль-нова» за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність.

Відповідне повідомлення опубліковане на сайті Калуської міської ради, пише Галичина.

Нагадаємо, що 31 січня 2019 року Калуською міською радою прийняла рішення № 2077 «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності цілісного майнового комплексу ДП «Калуська теплоелектроцентраль-нова».

«Відповідно до п.3 останнього установлено, що після прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Калуша цілісного майнового комплексу Державного підприємства «Калуська теплоелектроцентраль-нова» Калуська міська рада зобов’язується використовувати його за цільовим призначенням і не відчужувати у приватну власність. Мінекономрозвитку як уповноваженим органом підготовлено та погоджено з відповідними центральними органами виконавчої влади проект рішення Кабінету Міністрів України про передачу цілісного майнового комплексу державного підприємства «Калуська теплоелектроцентраль-нова» у власність територіальної громади м. Калуша», - йдеться у повідомленні.

22 травня 2019 року Кабінетом Міністрів України прийняв розпорядження № 359-р «Про передачу цілісного майнового комплексу державного підприємства «Калуська теплоелектроцентраль-нова» у власність територіальної громади м. Калуша».