На центральному ринку Івано-Франківська буде сучасне освітлення


Керівництво Центрального ринку замовило нове сучасне освітлення для території так званого «оптового ринку».

Станом на сьогодні, підприємство уклало договір на постачання нових сучасних енергозберігаючих світлодіодних прожекторів потужністю у 200 W, які забезпечать підприємцям комфортні умови праці у темну пору доби.

Про це повідомив комерційний директор ТОВ «Торговий Сервіс» Антон Довгий. Він зазначив, що роботи по влаштуванню вуличного освітлення розпочнуть на території позаду критого ринку з боку вулиці Військових Ветеранів.

«Загалом ми оновимо 23 об’єкти вуличного освітлення по периметру території «критого ринку». В першу чергу ми забезпечимо якісним освітленням територію, яку мешканці міста знають як «оптовиУ цй ринок». Роботи з монтажу LED-прожекторів розпочнемо уже з наступного тижня. Зараз очікуємо на поставку першої партії систем зовнішнього освітлення. Одразу після цього фахівці розпочнуть встановлювати прожектори», - підкреслив Антон Довгий.

Нещодавно ТОВ «Торговий Сервіс» змінив керівництво. Попередній власник ринку, екс-регіонал Ігор Халаменда, разом із спільниками, намагається повернути контроль над підприємством. Наразі тривають судові процеси. Залишається загроза повторення подій 2014 року, коли, попри активну позицію громадськості, Халаменда повернув у власність Центральний ринок, який мав перейти на баланс міста.

До теми: Пустка і безгосподарність: Фоторепортаж з центрального ринку Франківська