На Верховинщині п'яний чоловік вбив матір


Син, будучи напідпитку, спричинив смертельні тілесні ушкодженея своїй мамі.

Трагедія сталась в с. Явірник, що на Верховинщині. 20 квітня до поліції звернулася місцева мешканка і повідомила, що виявила мертвою за місцем проживання 69-річну сусідку, інформує прес-служба поліції в області.

Під час з’ясування обставин події правоохоронці встановили, що до смерті жінки причетний рідний син. 

Потерпіла із сином проживали разом і між ними часто виникали сімейні сварки. Під час останнього конфлікту 31-річний син побив 74-річну матір. Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження у вигляді набряку та набухання головного мозку, також закриту черепно-мозкову травму. Від травм потерпіла померла на місці.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 КПК України, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину. Невдовзі суд прикарпатцю обере міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

За фактом умисних тяжких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За такі дії зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Додамо, в місцевому суді слухається кримінальне провадження відносно підозрюваного за спричинення умисних легких тілесних ушкоджень.