Представники Халаменди кажуть, що ситуацію з ринком контролюють з Києва


Адвокат Ігоря Халаменди Тарас Жарський та комерційний директор ТОВ "Торговий сервіс" прокоментували ранкову ситуацію на центральному ринку Івано-Франківська.

За словами адвоката ТОВ "Торговий сервіс" і Ігоря Халаменди Тараса Жарського, сьогодні правоохоронні органи провели цілий ряд слідчих дій в рамках кримінального провадження яке стосується корпоративних прав ТОВ "Торговий сервіс", інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"Було проведено ряд успішних слідчих дій. Надалі слідчі дії будуть продовжуватися. Корпоративний спір був вирішений Мін'юстом ще 16 листопада і Халаменда був визнаний власником. Менеджмент ТОВ торговий сервіс не може належним чином забезпечувати належну роботу критого ринку. Сьогодні ринок дійсно був блокований силовиками, але зараз вже всі працюють. На сьогодні Ігор Халаменда, як законний власник ринку фактично повністю відновився у своїх правах. Що ж стосується заяви про те, що слідчі дії не мають відношення до корпоративного спору, то я б не був такий категоричний. Вони мають безпосереднє значення і наслідок", - заявив адвокат.

Водночас як запевнив комерційний директор Станіслав Фесик, в результаті слідчих дій всі приміщення передані "ТОВ Торговий сервіс" гендиректором якого є Ігор Халаменда. На підтвердження своїх слів показав якийсь документ на телефоні.

Варто зауважити, що за словами Тараса Жарського, ситуація контролюється з Києва.

"Ситуація наразі носить характер хиткої, бо змагаються дві потужні сили. Підсумок усього, що нині відбулося розглядатиметься на антирейдерській комісії при Офісі президента України, бо ситуація вже набула загальноукраїнського значення", - підсумував адвокат.

І хоча представники Ігоря Халаменди заявляють, що всі приміщення під їх контролем, в офіс "Торгового сервісу" чомусь не заходять і брифінг проводять на вулиці.

До теми: Адвокати нових власників називають фейком відновлення Бурою контролю над ринком

Обшуки і столична поліція: На франківському ринку знову неспокійно