Прикарпатця судять за жорстоке вбивство молодої закарпатки


На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Про це повідомляє прес-служба Коломийського суду.

Під час досудового розслідування встановлено, що 26 жовтня 2018 року, обвинувачений раніше не судимий, інвалід 3 групи, без постійного місця проживання, уродженець села Вовчківці, Снятинського району, перебуваючи на території залізничного вокзалу міста Коломия познайомився з потерпілою.

Наступного дня домовившись про зустріч, поїхали потягом "Коломия – Городенка", після придбали алкоголь і сигарети та направились на територію закинутого приміщення в селищі Гвіздець.

У ході розпиття спиртного між обвинуваченим і потерпілою виник словесних конфлікт під час якого чоловік почав наносити удари потерпілій, в результаті яких остання померла.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за ч. 1 ст. 115 КК України, як (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Відповідальність за вчинене згідно закону карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Кримінальне провадження розглядається колегіально.

На даний час обвинувачений перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

Наступне судове засідання, по даному кримінальному провадженню відбудеться 19 червня 2019 року о 15.00.