Прикарпаття закупить шкільних автобусів на 14 мільйонів


Сьогодні, 12 червня відбулося засідання бюджетної комісії обласної ради на якому серед іншого розглянули питання про спрямування залишку коштів освітньої субвенції місцевим бюджетам.

Заступник директора департаменту освіти ОДА поснив членам комісії, що в поекті рішення йдеться про спрямування залишку коштів освітньої субвенції у сумі 7 672 700 грн. для підтримки ОТГ, інформує кореспондент Бліц-Інфо

Зокрема для придбання шкільних автобусів, оснащення навчальних закладів засобами навчання в тому числі кабінетами фізики, хімії, біології географії, математики навчальними комп'ютерними комплексами з мультимедійними засобами і впровадження енергозберігаючих технологій.

Також цим рішенням планується передати з загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду 14 305 200 грн. З них 252 тис. для івано-франківського фізико-технічного ліцею-інтернату для оснащення кабінетом фізики. Решту 14 053 200 грн. для придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, що проживають у сільській місцевості.