Реконструкція міського озера у Франківську підходить до завершення


Велику увагу в 2019 році в Івано-Франківську виділили продовженню робіт з влаштування відпочинкової інфраструктури на міському озері.

Про це сьогодні, 23 грудня, на публічному звіті Комуналки повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

«Цьогоріч на озері завершили облаштування станції для любителів зимового купання, пішохідної доріжки, асфальтованої велосипедної доріжки та бетонної основи під бігову доріжку»,- пояснює Смушак.

Зокрема, цього року на озері розпочали роботи з монтажу опор освітлення, капітального ремонту центрального оглядового майданчика, станції для човнів, укріплення і озеленення берега та монтажу вуличних меблів. Окрім того, проведено тендер на влаштування поліуретану на біговій доріжці.

За словами Михайла Смушака, роботи з комплексної реконструкції міського озера поступово завершуються.

«Відпочинковий простір стає більш комфортним та цікавим. Після виконання всього обсягу робіт дана локації стане центом активного дозвілля, де цікаво і дорослим і малим»,- зауважує головний комунальник міста.