"Саакашвілі має пройти перевірку на детекторі брехні", - учасники АТО зробили заяву щодо подій у Києві


Сьгодні, 8 грудня в Івано-Франківську відбувається сесія обласної ради. На початку засідання слово надали очільнику міської асоціації АТО Василю Андріїву.

Він зачитав спільну заяву від імені учасників АТО щодо подій, які зараз відбуваються в суспільно-політичному житті держави. У документі йдеться про недопустимість розхитування політичної ситуації в Україні.

«Засуджуємо дії політиків, які намагаються організувати так званий третій майдан за рахунок коштів можновладців-втікачів режиму Януковича, з огидою спостерігаємо телефонні торги цих поборників України з агентами Кремля», - йдеться у документі.

Також Андріїв закликав депутатів прийняти звернення до керівництва держави. Відтак, під час засідання обласної ради, у відповідь на вимогу Асоціації учасників АТО, було проголосовано звернення до президента, голови Верховної ради України та генерального прокурора.

Слі зазначити, у зверненні, де наголошують на поведінці Міхеіла Саакашвілі,озвучується пропозиція пройти перевірку на детекторі брехні:

«Свою чесність, законопослушність потрібно доказувати в судах, а не з даху будинку чи з намету під Верховною радою України. У разі повної недовіри до суддів – на поліграфі чи так званому детекторі брехні на очах у мільйонів українців».