Стало відомо ім'я першого хедлайнера фестивалю UNDERHILL 2020


Фестиваль відбудеться з 26 до 29 червня 2020 року у селі Підгір'я Богородчанського району на території аеродрому Урочище Підгір'я.

Нещодавно у мережі організатори оголосили ім'я першого хедлайнера фестивалю. Ним стане MONATIK, пише Бліц-Інфо.

"Першим хедлайнером денної сцени #UNDERHILL2020 стає MONATIK !!!! БАМ! БАМ ! БАМ! #UNDERHILL2020 - місце де танцюють вдень і вночі!",- йдеться в дописі.

Квитки можна придбати тут. До слова, організатори планують провести наймасштабніший всеукраїнський, патріотичний флешмоб прямо на Underhil. Для цього створили квитки синього та жовтого кольору. Квитки різного кольору абсолютно однакові, але допоможуть зайняти свій сектор для проведення флешмобу та встановлення рекорду України. Придбані квитки можна буде обміняти на обраний колір при вході.

Світлина від UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

Нагадаємо, масштабний музичний фестиваль "Underhill" цьогоріч проходив два дні у селі Підгір'я, що на Богородчанщині. Розпочали це музичне дійство з вражаючого авіашоу.

Міжнародний фестиваль об’єднав різні течії сучасної електронної та поп-музики, виконавців як із України, так і з Європи. У режимі нон-стоп вдень і вночі тут працювали 3 сцени. 

Читайте нас в FacebookTelegram, та Instagram. Завжди цікаві новини!