Страшну ДТП на Долинщині вчинив місцевий депутат


Водій авто «Kia Sportage», який на трасі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» минулої ночі вчинив аварію, де загинуло двоє дітей, виявився місцевим депутатом Богданом Процівом.

Нагадаємо, 10 липня  автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» зіткнулися два автомобілі: Ford Focus та Kia Sportage. В аварії загинуло двоє дітей 3 і 5 рочків, мама знаходиться в реанімаційному відділенні Долинської ЦРЛ. в тяжкому стані.

З неофіційних джерел стало відомо, що водієм KIA був депутат Підберезької сільської ради Богдан, близький родич місцевих бізнесменів "Братів КІП". 

За словами очевидців, з машини КІА невідомі люди зняли номера, забрали відеореєстратор та всі документи з авто.

Також є інформація, що водій був на підпитку, втік з місця ДТП, дивним чином опинився за 70 км від місця ДТП в обласній лікарні

"Нам невідомо чи затримали водія, чи проведена експертиза? З їхнього боку гроші, зв’язки і намагання замнути справу. Просимо всіх хто був на місці аварії чи щось бачив, в кого є фото відео матеріали, надсилайте в коментарі . Пошируйте інформацію ,допоможіть домогтися справедливості!!! НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ!!!!!", - закликає у мережі Наталя Бартків.

 До теми: Непублічні закупівлі: дорожня династія братів Процівих

ТОП-найбільших податкових боржників Івано-Франківщини