Синоптики прогнозують на Прикарпатті заморозки та мокрий сніг


За повідомленням синоптиків, цього тижня прикарпатцям слід очікувати похолодання та заморозки.

Зокрема, 15 квітня, похмура погода на Прикарпатті триматиметься весь день, ранкове прояснення буде нетривалим. Без опадів. Температура повітря вдень 8-10о, вночі  -1-1о ,інформує Бліц-Інфо з посиланням на Укргідрометцентр.

У вівторок, 16 квітня, ранок теж буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень очікується мокрий сніг. Стовпчики термометрів покажуть 0--2о вночі та 6-8о вдень.

Середа, 17 квітня, також увесь день буде похмурою. Синоптики прогозують вночі мокрий сніг, а вдень - дощ, який йтиме майже весь день, а до вечора поступово послабшає. Температура повітря вдень - 9-11о, вночі - 3-5о.

У четвер, 18 квітня, ясна погода протримається зовсім недовго в ранковий час, а вже вдень небо вкриється хмарами. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері - без опадів. Стовпчики термометрів покажуть 3-5о вночі та 11-13о вдень.

П'ятниця, 19 квітня, ясною погодою прикарпатців не порадує - хмари закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Опадів не прогнозують. Температура повітря вдень 11-13о, вночі - 3-5о.

Читайте нас в FacebookTelegramInstagram та TwitterТільки найважливіші новини!