Телебачення від Ютім - вигідна заміна супутникового ТБ


Кодування супутникового телебачення в Україні - актуальне на сьогоднішній день питання, яке обговорює чи не кожна сім'я. Вже з 28 січня цього року, українці які переглядали улюблені канали за допомогою "тарілки" (супутникової антени) зіткнулися з серйозною проблемою - їхні улюблені канали тепер закодовані.

Незважаючи на те, що всі були заздалегідь про це попереджені, багато хто просто не встиг знайти вихід з цієї ситуації, або ж до кінця не вірив. Так, 23 канали, серед яких 1+1, ICTV, TET, Новий канал, ІНТЕР, СТБ, НЛО TV та інші, перестали існувати для майже 4 мільйонів сімей України.

Альтернативне рішення поруч

Якщо Ви не хочете залишати своїх рідних та себе самого задоволення від перегляду улюблених серіалів чи програм, варто звернутися до спеціалістів свого міста, які знайшли вихід з цієї ситуації. Зокрема офіційний телевізійний оператор "Ютім" пропонує вигідні умови підключення IPTV - телебачення + інтернет:

  • більше 90 українських та закордонних телеканалів .
  • можливість переглядати з декількох пристроїв (телевізор ,телефон, планшет, комп’ютер/ноутбук);
  • відмінна якість зображення.;
  • комплексна послуга від одного провайдера (Інтернет+ТБ)
  • технічна підтримка 24/7.

Повний пакет цих послуг можна отримати за нереально простими умовами та, головне, за низькою вартістю - від 135 грн/місяць.

Що потрібно для цього зробити?

Перше, що необхідно зробити - зв'язатися з телевізійним оператором "Ютім" (0504335854//0675557050). Після детальної консультації справу беруть в свої руки справжні експерти. За наявності в домі Smart TV прокладається інтернет-кабель від роутера до телевізора. Якщо така технологія відсутня, то користувач може придбати додатковий пристрій за надзвичайно вигідною умовою, оскільки рік безкоштовного телебачення гарантований - платити доведеться тільки за користування інтернетом.

Що отримує користувач?

Свободу у виборі  фільмів, серіалів, новин, розважальних програм з додатковим доступом до інтернету і головне - за реально низькою ціною. Погодьтеся, атмосферні вечори з какао в сімейному колі перед телевізором - безцінні. Саме в такі моменти приходить усвідомлення того, що життя прекрасне і ніхто не вправі забирати від вас ту краплю насолоди, яка здатна зігріти серце. Місцевий провайдер "Ютім"  - твоя команда, яка йде в ногу з часом та налаштовує потрібний зв'язок!