У Болехові чиновника затримали на хабарі


Посадовець вимагав від підприємця 1000 доларів за видачу дозволу на розміщення МАФу.

Правоохоронці встановили, що посадовець Болехівської міської ради Івано-Франківської області вимагав та отримав неправомірну вигоду від фізичної особи-підприємця за погодження дозвільних документів для розміщення малої архітектурної форми в сумі 1000 доларів США.

"6 липня за процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури спільно з СВ Івано-Франківського ВП ГУНП в області та працівниками УЗЕ в Івано-Франківській області фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») КК України. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу", - повідомили у прокуратурі Івано-Франківської області.

За інформацією у ЗМІ, мова йде про головного архітектора міста Болехова Володимира Нідермаєра. Наразі посадовець перебуває у міській лікарні Болехова під охороною. У нього трапився гіпертонічний криз.