У історичному будинку на Шевченка падає сходова клітка


Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Як зазначається, 14 січня о 22.50 до рятувальників  надійшло повідомлення про те, що в Івано-Франківську по вул. Шевченка в під’їзді утворилась тріщина та стався обвал сходової клітини на 1- му поверсі 3-х поверхового житлового будинку.

До місця виклику було направлено МАРС м. Івано-Франківськ. По прибуттю до місця виклику в ході проведення розвідки було обстежено сходову клітину та встановлено те, що на ній утворилась тріщина та частково обсипалась штукатурка.

Працівники МАРС огородили дане місце події та відкрили запасний евакуаційний вихід з приміщення офісу "Мері Кей", який знаходиться в даній будівлі.

Слід зазначити, будинок вважається аварійним. Для вирішення питання згідно даної події 15 січня буде проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС м. Івано-Франківськ.

До місця виклику виїжджали: працівники муніципальної варти, екіпаж патрульної поліції, начальник ДПРЧ-1 У ДСНС України в Івано-Франківській області, Управляюча компанія «Балтія-Сервіс», начальник управління з питань НС Івано-Франківської МР.

Пізніше надзвичайники уточнили, що мова йде про будинок за адресою Січових Стрільців, 16.