У поліції розповіли подробиці вбивства біля "П'яного базару"


Надзвичайна подія сталася у неділю, близько другої дня. До правоохоронців надійшло повідомлення що на вулиці Хотинській?12 виявили тіло людини.

Поліцейські з'ясували, що чоловік загинув внаслідок вогнепального поранення в шию. За попередньою інформацією – це 60-річний мешканець міста.

Через розстріл поліція задіяла в області план перехоплення "Сирена". Відомо, що нападники втекли з місця нападу на автівці темного кольору. Вже розпочато і кримінальне провадження - за статтею "вбивство".

Заступник начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Ігор Максимів розповів: "На спецлінію 102 поступило повідомлення про те, що по вулиці Хотинській, 12, є ДТП. Через декілька хвилин поступило ще одне повідомлення, що по цій же адресі по вулиці Хотинській, 12, на проїжджій частині дороги виявлено труп особи чоловічої статті з вогнепальним пораненням шиї. Було введено оперативний план "Сирена", направлено на місце події слідчо-оперативну групу, проводяться першочергові слідчі розшукові дії спрямовані на встановлення обставин вчиненого злочину. Особа загиблого встановлена".