В Івано-Франківській обласній раді - новий депутат


20 вересня в Івано-Франківську розпочалася чергова сесія обласної ради. На порядку денному понад 90 питань.

Першим рішення облрада проголосувала за складання повноважень депутата облради Олександра Матусевича, який був обраний до парламенту.

Відтак, за рішенням обласної виборчої комісії його місце у раді займе наступний за списком партії «УКРОП» - Поліш Володимир Віталійович.

Детутати таку пропозицію ОВК підтримали. 69 – «ЗА».

Тож опісля голова Івано-Франківської облради Олександр Сич вручив Володимиру Полішу посвідчення депутата обласної ради.

Довідково: Володимир Поліш народився 28 лютого 1975 року в Івано-Франківську, громадянин України. Директор філії ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Івано-Франківського РЕМу.

У 2006 році обраний депутатом Тлумацької районної ради п’ятого демократичного скликання. 2006 р. – 2010 р. голова комісії з питань бюджету та соціального економічного розвитку Тлумацького району. Член Тлумацького міськвиконкому.

У 2010 році обраний депутатом Івано-Франківської обласної ради шостого демократичного скликання по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 41 Тлумацького району від політичної партії «Наша Україна», секретар постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого та середнього бізнесу.